Compromís per la Nucia va celebrar la seua assemblea local constituent el passat dissabte 23 de febrer. En l’acte es va elegir l’executiva local de Compromís amb Pep Pastor com a portaveu local i va estar recolzat amb la presència de Baltasar Ripoll, el flamant portaveu comarcal.

El portaveu local Pep Pastor anima a “adherir-se a Compromís a totes aquelles persones de la localitat que se senten atretes per la força d’un projecte il·lusionant, com el de Compromís. Prova d’això és el nombre elevat de nous afiliats joves que tenim”. I afegeix “Hui comença esta nova etapa de la nostra cooperativa política a la Nucia. Davant el descrèdit de la classe política, que també ens està esquitxant a nivell municipal, és moment que els partits ens regenerem, i per això estem constituint l’estructura a tots els nivells: local, comarcal i Nacional”.

Es tracta de l’últim pas en la creació de Compromís, que es va constituir recentment a València com a coalició permanent i estable entre els partits que van concórrer conjuntament a les eleccions autonòmiques i generals amb uns resultats molt satisfactoris. Després de constituir-se l’executiva comarcal el passat 2 de febrer, ara s’acaba el procés amb la constitució de les executives locals dels municipis de la comarca. És un moment decisiu en l’organització ja que a partir d’aquest moment totes aquelles persones de la Nucia que vulguen participar activament en el projecte, podran adherir-se directament a Compromís amb veu i vot sense haver d’afiliar-se a un dels partits que el componen.