El proper dissabte, dia 14 de setembre, celebrarem la IV Festa Estellés Marina Baixa, a la localitat de Polop de la Marina, organitzada per Gent de Polop-Compromís per Polop i amb la col·laboració de tots els col·lectius de la comarca.

Festa Estellés Polop 2013

Igual que les anteriors edicions (2010 a la Nucia, 2011 a Altea i 2012 a Callosa d’en Sarrià) farem un sopar de cabasset, barra lliure de refrescos, cervesa i vi per 5 eurets i recital de poemes, on esperem que s’animeu a recitar algun poema del poeta, o inclús de collita pròpia. Tindrem el micròfon preparat per a qualsevol recitador o poeta que hi vulga participar.

Per acabar-ho d’adobar, tindrem una doble actuació musical. Primer actuarà Komfusió, que ens ha preparat un especial concert en acústic per a l’ocasió. Per tancar la festa i animar-nos a tots vindrà un nou grup sorgit a la Nucia i Polop i que es diu Akelarre. Ens faran ballar amb versions de la Gossa Sorda i d’altres cançons de jazz i rock. Per tant, us esperem a tot el món el proper dissabte, a partir de les 21h a la plaça de l’Església de Polop de la Marina.

Fem cultura, fem poble i fem comarca amb Compromís, perquè com deia l’Estellés “Allò que val és la consciència de no ser res si no s’és poble”.