(en castellano más abajo)

SÓC INCÒMODE PELS QUE GOVERNEN, article al diari alemany Costa Blanca Nachricten, publicat el 3 de juny.CBN_1694_pag13

EL PP DEMANA LA DIMISSIÓ A REGIDOR DE COMPROMÍS PER SUPOSAT TREBALL EN NEGRE

Pep Pastor és conegut pràcticament per qualsevol del seu poble a la Nucia. Saluda igual als majors, que estan parlant, com als cambrers de la cafeteria. Gairebé cada cotxe que passa, para per saludar-lo i explicar-li les últimes notícies. Així és com veu el regidor de Compromís seu treball a l’Ajuntament, representar a la ciutadania, per això no es cansa de preguntar a la gent, demanar informació, supervisar contractes. “Sóc incòmode per al govern local”.

DEMANEN LA SEUA DIMISSIÓ:

En l’últim ple, del dia 26.05.16, el Regidor del PP Manuel Alcalá va demanar, en nom del seu partit, la dimissió de Pep Pastor, suposadament per treballar en negre. Se li acusa Pep de netejar escales (treballs de conserge) i més d’organitzar viatges per a joves, sense tenir empresa per a això.

En el ple, Alcalá va mostrar fotografies en un format gran, on se li veu a Pastor netejant una escala. En una altra fotografia està dins d’un autobús ple de joves. Al costat de les fotografies, Alcalá publica còpies de converses privades de Pastor de Whattsapp, així com el seu número de compte bancari.

“Estic comprovant si legalment puc anar en contra d’això”, diu Pastor. A les acusacions de treballar en negre, diu el regidor: “Sóc estudiant i tinc treballs extres, amb els quals em pague la carrera. Amb ells no sobrepasso els mínims establerts, i no he d’estar donat d’alta”.

Molt molest es va sentir per les intromissions en la seua vida privada. “Recorde la conversa de Whatsapp. Es tracta d’una persona interessada en un viatge en Bus. Em va escriure 2 o 3 dies abans del Ple i va insistir reiteradament en que li donara el meu número de compte” diu Pastor. Els viatges en bus són per anar a Festivals o Concerts que de vegades fins ell mateix ha pagat de la seua butxaca, perquè aquests viatges es pogueren fer. “D’una agència de viatges, no es podria parlar”.

Per a Pastor aquestes acusacions no són noves. “Moltes vegades he estat insultat en els plens. És trist que les diferències d’opinions siguen tractades d’aquesta manera” opina. Dimitir no vol Pastor de cap manera. “No van a poder amb mi i sóc de l’opinió que la gent de la Nucia es mereix representants que siguen crítics.”

SOY INCÓMODO PARA LOS QUE GOBIERNAN, artículo publicado en el diario alemán Costa Blanca Nachrichten el 3 de junio.

EL PP PIDE LA DIMISION AL CONCEJAL DE COMPROMÍS POR SUPUESTO TRABAJO EN NEGRO

Pep Pastor es conocido prácticamente por cualquiera de su pueblo en La Nucia. Saluda igual a los mayores, que están hablando, como a los camareros de la cafetería. Casi cada coche que pasa, para para saludarlo y contarle las últimas noticias. Así es como ve el Concejal de Compromís su trabajo en el Ayuntamiento, representar a la ciudadanía, por eso no se cansa de preguntar a la gente, pedir información, supervisar contratos. “soy incómodo para el gobierno local”

PIDEN SU DIMISION:

En el último pleno, del día 26.05.16, el Concejal del PP Manuel Alcalá pidió, en nombre de su partido, la dimisión de Pep Pastor, supuestamente por trabajar en negro. Se le acusa a Pep de limpiar escaleras (trabajos de conserje) y además de organizar viajes  para jóvenes, sin tener empresa para ello.

En el pleno, Alcalá mostró fotografías en un formato grande, dónde se le ve a Pastor limpiando una escalera. En otra fotografía está dentro de un Autobús lleno de jóvenes. Al lado de las fotografías, Alcalá publica copias  de conversaciones privadas de Pastor  de Whattsapp, así como su número de cuenta bancario.

“Estoy comprobando si legalmente puedo ir en contra de esto”, dice Pastor. A las acusaciones de trabajar en negro, dice el concejal: “Soy estudiante y tengo trabajos extras, con los que me pago la carrera. Con ellos no sobrepaso los mínimos establecidos, y no tengo que estar dado de alta “

Muy molesto se sintió por las intromisiones en su vida privada. “Recuerdo la conversación de Whatsapp. Se trata de un supuesto interesado en un viaje en Bus. Me escribió 2 o 3 dias antes del Pleno y insistió reiteradamente en que le diera mi número de cuenta.” dice Pastor. Los viajes en Bus son para ir a Festivales o Conciertos que a veces hasta él mismo ha pagado de su bolsillo, para que estos viajes tuvieran lugar. “De una agencia de viajes, no se podría hablar”.

Para Pastor estas acusaciones no son nuevas. “Muchas veces he sido insultado en los plenos. Es triste que las diferencias de opiniones sean tratadas de esta manera” opina. Dimitir no quiere Pastor de ninguna manera. “No van a poder conmigo y soy de la opinión que la gente de La Nucia se merece representantes que sean críticos.”