Compromís considera indecent que el PP i l’alcalde siguen multats elecció rere elecció per la JEZ

(en castellano más abajo)

Compromís per la Nucia considera molt g20160621 Especial Informaciónreus les contínues burles a la democràcia que fa el PP local a cada comtessa electoral, on ve rebent multes per part de la Junta Electoral de Zona (JEZ). “No saben jugar net en campanya electoral i s’han d’aprofitar del seu càrrec a l’ajuntament per intentar arrapar vots a la resta de forces”, en paraules del regidor i portaveu de la formació a l’Ajuntament de la Nucia, Pep Pastor.

Si a la campanya de les eleccions locals l’alcalde i tres regidors van rebre una multa de 300€ per inaugurar una pista de skate per als joves, en esta ocasió és multat amb 400€ per un publireportatge de dos pàgines publicat al Diari Información d’Alacant, on a dos dies de començar la campanya es publicaven tot un seguit d’activitats esportives celebrades a la Ciutat Esportiva, venent “la bona gestió” de l’equip de govern, en una clara intenció electoralista. Esta multa, segons la resolució, ha de ser assumida pel mateix alcalde, però com té acostumada a la ciutadania a pagar-li-ho tot des de Compromís es tem que ho pague l’ajuntament.

Pep Pastor, candidat a l'alcaldia de la NuciaPer a Pastor “veuen que perden l’hegemonia al poble, com ja es va demostrar el 20D i per a les eleccions de diumenge poden perdre fins i tot el primer lloc, donat que la coalició #ALaValenciana està en condicions de ser la sorpresa electoral sent primera força al municipi. Com els venim dient plenari rere plenari, la gent ja ha obert els ulls i han vist com de mal gestionen i per això els retiren el suport”.

Per acabar, demana a l’alcalde, “que deixe de fer el ridícul, com ens està acostumant el seu partit, i pague els 400€ de la multa de la seua butxaca com a gest d’honradesa, així com també els més de 2000€ que val l’especial publicat al diari considerat inapropiat per la JEZ i pel que rep la multa. Ja està bé de pagar-li els capritxos i que jugue “dopat” les campanyes electorals. Volem que torne la decència a l’equip de govern i comencem a treballar tots junts per millorar el poble de la Nucia i deixar de ser notícia per este tipus de coses”.

 

Compromís considera indecente que el PP y el alcalde sean multados elección tras elección por la JEZ

Compromís per la Nucia considera muy graves las continuas burlas a la democracia que hace el PP local en cada contienda electoral, donde viene recibiendo multas por parte de la Junta Electoral de Zona (JEZ). “No saben jugar limpio en campaña electoral y se tienen que aprovechar de su cargo en el ayuntamiento para intentar arañar votos al resto de fuerzas”, en palabras del concejal y portavoz de la formación en el Ayuntamiento de la Nucía, Pep Pastor.

Si en la campaña de las elecciones locales el alcalde y tres concejales recibieron una multa de 300 € para inaugurar una pista de skate para los jóvenes, en esta ocasión es multado con 400 € por un publirreportaje de dos páginas publicado en el Diario Información de Alicante, donde a dos días de comenzar la campaña se publicaban una serie de actividades deportivas celebradas en la Ciudad Deportiva, vendiendo “la buena gestión” del equipo de gobierno, en una clara intención electoralista. Esta multa, según la resolución, debe ser asumida por el propio alcalde, pero como tiene acostumbrada a la ciudadanía a pagarle todo desde Compromís se teme que lo pague el ayuntamiento.

Para Pastor “ven que pierden la hegemonía en el pueblo, como ya se demostró el 20D y para las elecciones del domingo pueden perder incluso el primer lugar, dado que la coalición #ALaValenciana está en condiciones de ser la sorpresa electoral siendo primera fuerza en el municipio. Como les venimos diciendo pleno tras pleno, la gente ya ha abierto los ojos y han visto como de mal gestionan y por ello los retiran el apoyo”.

Por último, pide al alcalde, “que deje de hacer el ridículo, como nos está acostumbrando su partido, y pague los 400 € de la multa de su bolsillo como gesto de honradez, así como también los más de 2.000€ que vale la especial publicado en el diario considerado inapropiado por la JEZ y por lo que recibe la multa. Ya está bien de pagarle los caprichos y que juegue “dopado” las campañas electorales. Queremos que vuelva la decencia en el equipo de gobierno y empezamos a trabajar juntos para mejorar el pueblo de La Nucía y dejar de ser noticia por este tipo de cosas”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *