El PP de la Nucia multarà doble qui done positiu en drogues

(en castellano más abajo)

L’equip de govern porta a la seua aprovació al plenari de setembre una taxa per cobrar el test salival de drogues.

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Nucia pretén aprovar, en el plenari ordinari de setembre del pròxim dijous, una Taxa per la Realització d’Activitats de la competència tasa-pruebas-sustancias-estupefacientesmunicipal encaminades a la realització de les proves per a la detecció de substàncies estupefaents, psicotròpics, estimulants o altres substàncies anàlogues. “Ens porten a plenari una taxa venent-ho com un servei públic, però realment no deixa de ser una manera de multar doble a qui done positiu en drogues”, afirma el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de la Nucia, Pep Pastor.

El PP de la Nucia ha redactat una proposta de taxa en què preveuen cobrar pel test inicial uns 45€, passant a 80-86€ en cas de demanar l’afectat un contra anàlisi en laboratori o prova de sang en laboratori. A la Comissió Informativa d’Hisenda, l’equip de govern ha explicat a l’oposició que es tracta de poder realitzar les proves per part de la policia local, que han fet de manera esporàdica amb un dispositiu cedit per la Guàrdia Civil, dispositiu que l’equip de govern ha adquirit i que, segons han informat, té un cost aproximat de 7.000€, amb la qual cosa podran fer la prova de manera habitual.

En paraules de Pastor “Pretenen imposar un nou cobrament de multa als veïns de la Nucia disfressat de taxa, donat que només pagaran esta taxa els afectats que donen positiu. És una manera de recaptar més diners posant una multa doble.”

Per acabar, Pastor lamenta, “les simples explicacions que s’han donat a la Comissió Informativa. Des de Compromís hem estat informant-nos al voltant d’aquesta taxa i buscant a altres pobles una similar i no l’hem trobada. Aquesta prova la fa la Guàrdia Civil i no la cobra, igual que la d’alcohol en sang. Així, considerem que és una mesura recaptatòria més del Govern de Bernabé Cano, que vol imposar a les sofrides esquenes dels nuciers, ja carregats d’alts i abusius impostos.”

 

El PP de La Nucía multará doble a quién dé positivo en drogas

El equipo de gobierno trae a su aprobación en el pleno de septiembre una tasa para cobrar el test salival de drogas.

El equipo de gobierno del Ayuntamiento de La Nucía pretende aprobar, en el pleno ordinario de septiembre del próximo jueves, una Tasa por la Realización de Actividades de la competencia municipal encaminadas a la realización de las pruebas para la detección de sustancias estupefacientes, psicotrópicos, estimulantes u otras sustancias análogas. “Nos llevan a pleno una tasa vendiéndolo como un servicio público, pero realmente no deja de ser una manera de multar doble a quien dé positivo en drogas”, afirma el concejal y portavoz de Compromís en el Ayuntamiento de La Nucia, Pep Pastor.

El PP de La Nucía ha redactado una propuesta de tasa en que prevén cobrar por el test inicial unos 45 €, pasando a 80-86 € en caso de pedir el afectado un contra análisis en laboratorio o prueba de sangre en laboratorio. En la Comisión Informativa de Hacienda, el equipo de gobierno ha explicado a la oposición que se trata de poder realizar las pruebas por parte de la policía local, que han hecho de manera esporádica con un dispositivo cedido por la Guardia Civil, dispositivo que el equipo de gobierno ha adquirido y que, según informaron, tiene un coste aproximado de 7.000 €, con lo que podrán hacer la prueba de manera habitual.

En palabras de Pastor “Pretenden imponer un nuevo cobro de multa a los vecinos de la Nucia disfrazado de tasa, dado que sólo pagarán esta tasa los afectados que dan positivo. Es una manera de recaudar más dinero poniendo una multa doble.”

Por último, Pastor lamenta, “las simples explicaciones que se han dado en la Comisión Informativa. Desde Compromís hemos estado informándonos alrededor de esta tasa y buscando en otros pueblos una similar y no la hemos encontrado. Esta prueba la hace la Guardia Civil y no la cobra, al igual que la de alcohol en sangre. Así, consideramos que es una medida recaudatoria más del Gobierno de Bernabé Cano, que quiere imponer a las sufridas espaldas de los nucieros, ya cargados de altos y abusivos impuestos.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *